Over Movin' forward
Dit ben ik.

Mijn naam is Michelle in den Bosch. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in het onderwijs. 

Naast de PABO, heb ik Pedagogische Wetenschappen gestudeerd en heb een Master in Onderwijskunde behaald aan de universiteit Leiden. Daarnaast heb ik verschillende scholing gevolgd.

Op dit moment werk sta ik parttime voor de klas en ben ik onlangs begonnen met mijn bedrijf.

In de klas merk ik dat de Wet Passend Onderwijs veel vergt van de leerling. Steeds grotere groepen en meer diversiteit binnen de groepen maakt het soms lastig voor leerlingen. Dan is een duwtje in de rug nodig om ze weer te motiveren en ze het zelfvertrouwen te geven dat nodig is om door te gaan. Dit lukt goed wanneer ze succeservaringen opdoen in gebieden waarvan zij het niet verwachten. Ik werk aan de hand van korte heldere doelen zodat leerlingen snel vooruitgang kunnen zien.